2015. április 01. szerda, 14:30
15186

milon - az intelligens edzés

A világszinten egyedülálló milon tréning a legújabb sporttudományi ismeretekre alapozott, teljesen automatizált edzésrendszer. Az innovatív technológiának köszönhetően minden egyes erőfejlesztő- és kardiógép a szakképzett trénereink segítségével személyre szabottan beállítható, mind a testi adottságok, mind a mozgástartomány, mind az edzésterhelés tekintetében.

A személyre szabott beállítások, illetve a továbbiakban minden egyes elvégzett edzés adatai, a MILON chip-kártyán rögzülnek, melynek használatával, egy kontrollált, mindenki számára EGYSZERŰ, BIZTONSÁGOS, és HATÉKONY edzés garantálható.

Az erő- állóképesség fejlesztő-illetve az erőfejlesztő körben található fitness gépek mindegyike a milon chip-kártyával működik.Az eltárolt adatok alapján a rendszer automatikusan beállítja a gépeket, biztosítva az edzés személyre szabottságát, egyszerűségét, és biztonságát. A MILON köredzést világszerte siker övezi. A köredzés számos pozitív élettani hatása mellett a csúcstechnológia lehetővé teszi, hogy még a jól edzett izmoknak is új edzésimpulzusokat adjunk.

A Porshe design MILON gépek rendkívüli hatékonysága az elektronikusan vezérelt ellenállásban rejlik, mely lehetővé teszi a különböző edzésmódszerek alkalmazását, mint az excentrikus edzés, adaptív- és isokinetikus tréning, melyek használatával egy magasabb szintű edzéshatékonyság érhető el.

Minden egyes gép pulzuskompatibilis, biztosítva a megfelelő terhelési zónában történő edzést, az egyéni céloknak megfelelően.